Make-up trends winter 2018-2019

24-10-2018

Hi Babes!

De eerste blog die ik hier ga schrijven en ik begin meteen goed met de make-up trends van deze herfst en winter. Nude make-up is de af gelopen jaren al echt een ding geweest, maar dat zal ook zeker deze winter niet veranderen. Verder kan je onverwachte kleuraccenten, geraffineerde glitter ogen, mooie glanseffecten, smokey eyes en vuurrode lippen verwachten.

Ik weet dat we dit allemaal al eerder hebben gezien en het is nu eenmaal zo dat modes en trends zich altijd zullen blijven herhalen. Maar uiteindelijk zullen er toch altijd verschillen zijn, al zijn ze nog zo klein.

RODE LIPPEN

De rode lippen - felrood, wijnrood, chocoladebruin - voor herfst winter 2018 2019 zijn perfect, superprecies en vrij mat (en dus geen hoogglans!).

SMOKEY EYES

De smokey eyes zijn intens, donker, héél donker zelfs, met langgerekte vormen en maar weinig vervaagd. De nieuwigheid: je kunt ze combineren met een beetje glitter onder het wenkbrauwbot.

GLITTER

Glitter is echt een must in de make-up voor herfst winter 2018 2019 maar houd het wel een beetje bescheiden of combineer glitter oogmake-up met een verder heel natuurlijke look. De jaren '80, de discojaren, zijn echt voorbij! Qua glitter gaan we overigens vooral goud en zilver zien.

FELLE KLEUREN

De trend van de felgekleurde oogleden blijft maar aanhouden. Al jaren zien we dit soort oogmake-up. Het is de makkelijkste oogmake-up ever. Met je vingers of een vrij dikke kwast breng je een felle kleur op je oogleden aan. Dat kan van alles zijn: fuchsia, roze, rood, geel, blauw, groen. Dat is alles!

ZACHT ORANJE

Onverwacht duikt oranje weer in de make-up op. We roepen al jaren om vooral geen oranjeachtige blush te gebruiken maar dat is nu weer anders. Overigens gaat het wel om zachte oranjetinten (we gaan hopelijk nooit meer terug naar die oranjebruine blush van toen!). Oranje doet het ook heel goed op de oogleden. Hier is het wel vervagen geblazen maar uiteindelijk creëer je er een stralende en zonnige (winter)look mee.

ONVERWACHTE GLANS

Nude make-up looks zijn hot maar dat betekent niet dat we ons niet opmaken. Zo kun je een nude look verlevendigen door met glanzende texturen te spelen. Ga voor lichte en natuurlijke oogschaduw met een mooie glans of laat je gezicht stralen met crème blushes. Vooral in de winter (bij kaarslicht) zijn subtiele glanseffecten heel mooi.

Willen jullie weten welke producten hier het beste bij passen? Hou dan de blog goed in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: https://www.trendystyle.net/make-up-trends-herfst-winter-2018-2019/